Ce spun clienţii care au aplicat sfaturile din ghidul nostru

Monica Zafiu

Cu ceaiurile din ghidul “Tămăduitorul Hepatitelor” am scăpat de Hepatita C

Mă numesc Monica Zafiu, sunt din Craiova, am 49 de ani şi în 2013, am fost diagnosticată cu hepatită C de intensitate minimă.

În urma tratamentului cu ceaiuri recomandat în ghidul “Tămăduitorul Hepatitelor” pe care l-am urmat intensiv timp de un an de zile, şi încă un an, viremia a ieşit negativă. Începând cu anul trecut am folosit ceaiurile respective doar pentru menţinerea ficatului, iar următoarele viremii au ieşit tot negative.

Vă mulțumesc pentru tratamentele cu ceaiuri din plante, pe care le recomand cu încredere.

Monica Zafiu
Învățătoare, Craiova – 49 ani
Camelia Dobre

Cu tratamentul homeopatic recomandat de dvs am învins hepatita C

Când am fost însărcinată cu primul copil, am aflat că am virusul hepatitei C. Medicul ginecolog m-a asigurat că riscul de transmitere a virusului de la mamă la copil este foarte mic. Chiar și așa am făcut analizele specifice pentru mine și copil. Din nefericire și la copilul testul a ieșit pozitiv.

Am urmat tratamentul cu IFN, dar în privința copilului meu, medicul specialist mi-a spus că nu poate lua tratament cu IFN. Am decis ca eu să urmez tratamentul cu IFN, iar copilului meu i-am administrat tratamentul homeopat, recomandat în ghidul “Tămăduitorul Hepatitelor”.

După 6 luni de tratament cu IFN am observat că viremia este încă foarte mare, și am luat decizia sa urmez în continuare doar tratamentul homeopat pe care fiul meu deja îl urma. La mai bine de 8 luni de la începerea tratamentului homeopat atât eu cât și fiul meu avem valori nedetectabile a virusului.

Tratamentul homeopat a fost de lungă durată, dar cu rezultatele așteptate. Chiar și medicul specialist în boli infecțioase pediatrice a recunoscut că rezultatul este neașteptat de bun și că nu se mai justifică un alt tratament.

Vă mulțumesc din inimă pentru faptul că în cartea dvs am descoperit ajutorul de care aveam mare nevoie!

Camelia Dobre
Gestionar magazin și mama a doi copii, București – 38 ani
Bogdan Petre

Prin tratamentele din ghidul “Tămăduitorul Hepatitelor” tata a învins hepatita B

Anul trecut, tatăl meu a fost diagnosticat cu ciroză uscată cu virus hepatic B. Se simțea din ce în ce mai rău: obosea foarte repede, era palid, nu avea poftă de mâncare. Atunci am găsit în cartea “Tămăduitorul Hepatitelor” informații referitoare la tratamente pe baza de produse apicole.

După doar o lună de tratament, i-a revenit pofta de mâncare, avea alta culoare în obraji și prindea putere. I-am repetat analizele după fiecare lună de tratament cu produsele apicole prezentate în ghid. De la lună la lună, analizele scădeau treptat, iar tata se simțea din ce în ce mai bine, era energic, plin de speranță și încredere.

După 6 luni de tratament, din mai 2014 – decembrie 2014, analizele i-au ieșit în limite normale și se mențin și acum. Vă mulțumesc din suflet!

Bogdan Petre
Bucătar, Giurgiu – 38 de ani
Mircea Măruntu

Remediile din ghidul “Tămăduitorul Hepatitelor” mi-au salvat viața

Acum doi ani aveam stări neobișnuite de oboseală, fiind plecat în Germania am fost la o clinică de stat unde am fost diagnosticat cu hepatita B.

Revenit în țară am făcut analize detaliate care au confirmat ca am hepatită virală B în stadiu cronic, veche de aprox. 18 luni.

Tratamentul recomandat a fost cel cu IFN, dar cu numeroase efecte adverse, cu care nu am vrut să mă confrunt. Cautând o alternativa mai puțin periculoasă, am găsit website-ul dvs și implicit ghidul “Tămăduitorul Hepatitelor”, din care am început să aplic tratamentele specific hepatitei B timp de 3 luni. După o scurtă pauză, am continuat alte 3 luni, până în februarie 2015.

În mai 2015, la o nouă analiză, viremia a fost nedetectabilă, la acest moment hepatita fiind considerată curățată.

Deși neîncrezător în tratamentele din ghidul Tămăduitorul Hepatitelor”, acum afirm cu bucurie că aceste tratamente anti-hepatită, chiar funcționează!

Mircea Măruntu
Șofer tir, Pitești – 48 ani
Maria Hermeneanu

Cu ajutorul sfaturilor dvs am curățat hepatita și steatoza hepatică

În ultimii doi ani viața mea s-a împletit cu ceea ce ați tipărit în paginile cărții “Tămăduitorul Hepatitelor”. Spun asta pentru că am găsit în cartea dvs  rezolvarea problemelor legate de hepatită care m-au măcinat în ultimii 10 ani.

În 2005, am fost diagnosticată cu hepatită cronică, steatoză hepatica cu episoade de ascită și în câteva rânduri am fost internată la Spitalul din Suceava, urmând tratamentul obișnuit pentru această boală. După ce am citit despre tratamentele anti-hepatită prezentate cu atâta fast în ghidul “Tămăduitorul Hepatitelor”, am zis să le încerc.

În martie 2010, am făcut analizele anuale pentru ficat și toate valorile erau foarte mari, mai ales viremia. Ficatul era mărit foarte mult. Atunci am început prima serie de tratament cu Hepatoliz – o pastilă dimineața și una seara. După 3 luni de tratament, am făcut din nou analizele. Valorile hepatice erau mult micșorate, dimensiunile ficatului s-au normalizat și scăpasem de ascită, abdomenul revenind la dimensiunile normale.

Am scăpat și de senzația de oboseală, de insomniile cu care mă chinuiam de multă vreme, de senzația de greață și de gust amar în gura, pe care le aveam dimineața, la sculare.

De când urmez acest tratament, mi-a crescut încrederea în viață, și dacă atunci când am aflat diagnosticul am crezut ca sunt condamnată, acum mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat gândul bun să apelez la acest tratament.

Maria Hermeneanu
funcționar public, Târgu Mureș – 50 de ani

Felicitări pentru decizia de a Diminua Efectele Hepatitei cu Aceste Metode Naturale Vechi, deloc Invazive şi Implementate cu Succes în Întreaga Lume

Comandă astăzi ghidul Tămăduitorul Hepatitelor – Biografia Remediilor în funcție de Simptome şi primeşti GRATUIT un CD cu 2 cărţi electronice indispensabile pentru o persoană care suferă de hepatită!

Nu plăteşti nimic în avans! Preţul coletului este de 57,99 lei la care se adaugă 15 lei taxele de transport şi ajunge la destinaţie în 1-2 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid Cargus. Plata se face curierului la înmânarea coletului!

Completează acum formularul de mai jos şi comandă ghidul Tămăduitorul Hepatitelor – Biografia Remediilor în funcție de Simptome:

Rezerva un exemplar

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

GARANTIA AUTORULUI / DISCLAIMER

Eforturile întregii echipe DrHepatita.ro fac să ajungă la dvs informaţii cât mai preţioase şi corecte, sub forma de cărţi, articole, emailuri și alte mesaje. Acestea însă nu doresc să înlocuiască în nici un fel consultarea unui medic specialist. Nu îţi putem garanta vindecarea unei afecţiuni sau obţinerea anumitor rezultate de orice fel. Rezultatele diferă de la o persoană la alta, şi totul depinde numai de tine.

De aceea timp de 365 de zile de la achiziţionarea ghidului Tămăduitorul Hepatitelor – Biografia Remediilor în funcție de Simptome, îţi oferim garanţia calităţii informaţiilor din ghid, astfel dacă consideri că ghidul nu este pe măsura aşteptărilor tale, sau doreai să primeşti altceva, sau pentru orice alt motiv îţi doreşti banii înapoi, contactatează-ne telefonic sau pe email şi în 1-2 zile lucrătoare îţi vei primi integral banii prin mandat poştal sau transfer bancar. Avem deja peste 4000 de clienţi mulţumiţi şi încrederea că te putem ajuta şi pe tine!

Disclaimer: Rezultate pot fi diferite în funcție de mai mulți factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul.