50% Complet

Felicitări pentru decizia de a Folosi Aceste Metode Revoluționare Anti-Hepatită

Comandă astăzi Cartea Tămăduitorul Hepatitelor – Biografia Remediilor în funcție de Simptome și primeşti GRATUIT un USB stick cu 2 cărţi electronice indispensabile pentru un corp sănătos şi un trai confortabil:

  • CARTEA BONUS #1 – Alimente de Consumat și de Evitat în Dieta împotriva Hepatitei: reţete culinare şi sfaturi despre alimente, ingrediente şi preparate indicate/interzise pentru bolnavii de candida. Cu ajutorul rețetelor din acest ghid reuşeşti să diminuezi efectele hepatitei asupra corpului, să ajuți la regenerarea ficatului tău, şi în acelaşi timp să -ți satisfaci pofta de dulce, sărat, porc, vită, înghețată, papanași, etc…
  • CARTEA BONUS #2 – Greșeli care duc hepatita la complicații: Ştiai că aproape orice afecțiune asupra ficatului poate fi eliminată din corp prin metode naturiste, sigure, rapide şi deloc invazive asupra organismului? Descoperă secretele nespuse ale hepatitei şi cum se poate regenera ficatul…

* ambele cărți bonus vin în format electronic (PDF) pe suport USB memory stick.

Nu plăteşti nimic în avans! Preţul coletului este de 89 lei la care se adaugă 18 lei taxele de transport şi ajunge la destinaţie în 1-2 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid Cargus. Plata se face curierului la înmânarea coletului!

Completează acum formularul de mai jos şi comandă ghidul Tămăduitorul Hepatitelor – Biografia Remediilor în funcție de Simptome:

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

GARANTIA AUTORULUI / DISCLAIMER

Eforturile întregii echipe DrHepatita.ro fac să ajungă la dvs informaţii cât mai preţioase şi corecte, sub formă de articole sau cărţi. Însă acestea nu doresc să înlocuiască în nici un fel consultarea unui medic specialist. Nu îţi putem garanta vindecarea unei afecţiuni sau obţinerea anumitor rezultate de orice fel. Rezultatele diferă de la o persoană la alta, şi totul depinde numai de tine.

De aceea timp de 365 de zile de la achiziţionarea ghidului Tămăduitorul Hepatitelor – Biografia Remediilor în funcție de Simptome, îţi oferim garanţia calităţii informaţiilor din ghid, astfel dacă consideri că ghidul nu este pe măsura aşteptărilor tale, sau doreai să primeşti altceva, sau pentru orice alt motiv îţi doreşti banii înapoi, contactatează-ne telefonic sau pe email şi în 1-2 zile lucrătoare îţi vei primi integral banii prin mandat poştal sau transfer bancar. Avem deja peste 6500 de clienţi mulţumiţi şi încrederea că te putem ajuta şi pe tine!

*DISCLAIMER: Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs.

Ne gasesti aici

Tel: 0733.962.570
Email: beatrice@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30