50% Complet

1. Detalii livrare

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

2. Sumar comandă

Prețul cursului: CARTEA tipărită Tămăduitorul Hepatitelor + Bonusuri – 79 lei

Ofertă disponibilă doar astăzi 13 iunie 2024

*La oricare dintre cele doua variante de preț se mai adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

3. Comandă telefonic

Comandă telefonic de Luni până Vineri între 9:30 – 15:30

☎ Comandă prin telefon0733 / 962 - 570

GARANTIA AUTORULUI / DISCLAIMER

Eforturile întregii echipe DrHepatita.ro fac să ajungă la dvs informaţii cât mai preţioase şi corecte, sub formă de articole sau cărţi. Însă acestea nu doresc să înlocuiască în nici un fel consultarea unui medic specialist. Nu îţi putem garanta vindecarea unei afecţiuni sau obţinerea anumitor rezultate de orice fel. Rezultatele diferă de la o persoană la alta, şi totul depinde numai de tine.

De aceea timp de 365 de zile de la achiziţionarea ghidului Tămăduitorul Hepatitelor – Biografia Remediilor în funcție de Simptome, îţi oferim garanţia calităţii informaţiilor din ghid, astfel dacă consideri că ghidul nu este pe măsura aşteptărilor tale, sau doreai să primeşti altceva, sau pentru orice alt motiv îţi doreşti banii înapoi, contactatează-ne telefonic sau pe email şi în 1-2 zile lucrătoare îţi vei primi integral banii prin mandat poştal sau transfer bancar. Avem deja peste 6500 de clienţi mulţumiţi şi încrederea că te putem ajuta şi pe tine!

Teoretic orice pacient poate face orice formă de hepatită sau efect secundar. În cazul tratamentului cu IFN, riscul de apariție a efectelor secundare este mai mare la următoarele persoane: depresivi, anxioși, consumatori de alcool, persoane cu boli de inimă, cu diabet zaharat, cu boli renale, anemii… Dacă vă uitați pe prospectele medicamentelor, vă puteți speria și puteți refuza orice tratament medicamentos.

Tratamentul medicamentos anti-hepatita crește efectelor secundare. Datorită perioadei lungi de tratament (un an) riscul de apariție a efectelor secundare este mai mare decât în cazul altei boli pe o perioada de… o săptămână.

Teoretic, se consideră că efecte secundare serioase ale medicației anti-hepatită apar în 1-2% din cazuri, 30-40% dintre pacienți necesita reducerea dozelor datorită efectelor secundare, iar 20% au nevoie de întreruperea prematura a tratamentului datorita acestor efecte secundare. Tratamentul medicamentos se poate întrerupe temporar în cazul anemiei hemolitice cu hematocrit<30.

Dar dacă tratezi hepatita folosind metodele naturale incluse în ghidul Tămăduitorul Hepatitelor, atunci chiar îi faci ficatului tău o favoare. Pe de altă parte, dacă folosești medicamente, daunele pe care acestea le provoacă organismului în 30-40% din cazuri fac mai mult rău decât bine, iar în 50% din cazuri nu funcționează deloc (nici bine, nici rău).

4. Cărți bonus oferite gratuit doar astăzi - 13 iunie 2024

Comandă astăzi ghidul Tămăduitorul Hepatitelor şi primeşti GRATUIT un CD cu 2 cărţi electronice indispensabile pentru persoanele care au hepatită:

  • CARTEA BONUS #1 – Alimente de Consumat și de Evitat în Dieta împotriva Hepatitei: reţete culinare şi sfaturi despre alimente, ingrediente şi preparate indicate/interzise pentru bolnavii de candida. Cu ajutorul rețetelor din acest ghid reuşeşti să diminuezi efectele hepatitei asupra corpului, să ajuți la regenerarea ficatului tău, şi în acelaşi timp să -ți satisfaci pofta de dulce, sărat, porc, vită, înghețată, papanași, etc…
  • CARTEA BONUS #2 – Greșeli care duc hepatita la complicații: Ştiai că aproape orice afecțiune asupra ficatului poate fi eliminată din corp prin metode naturiste, sigure, rapide şi deloc invazive asupra organismului? Descoperă secretele nespuse ale hepatitei şi cum se poate regenera ficatul…

Disclaimer: Rezultate pot fi diferite în funcție de mai mulți factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul.

Comenzi si livrare

Hai sa ne cunoastem

DrHepatita.ro

Ne gasesti aici

Cum comand? Despre noi Politica de Confidentialitate Tel: 0733.962.570
Cum platesc? Contact Termeni si conditii Email: beatrice@academik.ro
Livrarea comenzilor Politica de utilizare cookieuri Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30