Autorul Dr. Dinu Georgian

Teoretic orice pacient poate face orice formă de hepatită sau efect secundar. În cazul tratamentului cu IFN, riscul de apariție a efectelor secundare este mai mare la următoarele persoane: depresivi, anxioși, consumatori de alcool, persoane cu boli de inimă, cu diabet zaharat, cu boli renale, anemii… Dacă vă uitați pe prospectele medicamentelor, vă puteți speria și puteți refuza orice tratament medicamentos.

Tratamentul medicamentos anti-hepatită crește riscul acestor efecte secundare. Datorită perioadei lungi de tratament (un an) riscul de apariție a efectelor secundare este mai mare decât în cazul altei boli in care tratamentul se ia pe o perioada de… o săptămână.

Teoretic, se consideră că efecte secundare serioase ale IFN-ului apar în 1-2% din cazuri, 30-40% dintre pacienți necesita reducerea dozelor datorită efectelor secundare, iar 20% au nevoie de întreruperea prematura a tratamentului datorita acestor efecte secundare. Tratamentele medicamentoase anti-hepatită se pot întrerupe temporar în cazul anemiei hemolitice cu hematocrit<30.

Dar dacă tratezi hepatita folosind metodele naturale incluse în ghidul Tămăduitorul Hepatitelor, atunci chiar îi faci ficatului tău o favoare. Pe de altă parte, dacă folosești medicamente, daunele pe care acestea le provoacă organismului în 30-40% din cazuri fac mai mult rău decât bine, iar în 50% din cazuri nu funcționează deloc (nici bine, nici rău).

Mai multe detalii despre această carte găsiţi accesând pagina https://drhepatita.ro/

 

AVERTISMENT: Scopul principal al siteului DrHepatita.ro şi al ghidului “Tămăduitorul Hepatitelor – Biografia Remediilor în funcție de Simptome ”, este să vă informeze corect asupra hepatitelor, și să vă ajute la îmbunătățirea stării dvs de sănătate, în același timp nu dorim să înlocuim sfatul unui medic specialist. Pozele au doar scop informativ, domnul Dr. Dinu Georgian nu a dorit să își expună poze sau informații personale.