Despre DrHepatita.ro

Hepatita este o maladie care face aproape la fel de multe victime ca SIDA, cauzând aproximativ 1,5 milioane de decese în fiecare an, au anunţat, la Geneva, experţii de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Experţii OMS au spus că această boală, care poate să provoace cancer, ar putea fi învinsă, dacă programele de tratament ar fi implementate personalizat pentru fiecare pacient în parte.

În total, circa 1,5 milioane de persoane au murit din cauza complicaţiilor provocate de HEPATITA în anul 2014.

Din cele 1,5 milioane de persoane care au murit din complicaţii generate de hepatită, 90% au contractat hepatita B şi hepatita C, boli care se fac vinovate de declanşarea a două treimi din totalul cazurilor de cancer hepatic pe plan mondial.

Un stil de viață sănătos și un tratament corect ajută la regenerarea ficatului. DrHepatita.ro recomandă adoptarea unor obiceiuri sănătoase, cum ar fi o dietă echilibrată și remedii naturiste, ce previn sau combat efectele hepatitei asupra corpului și ficatului dvs. Alcoolul și Fumatul joacă și ele un rol important, sau mai bine spus lipsa lor permite organismului să funcționeze normal. Studiile au arătat clar că peste 81% dintre pacienții cu hepatită, sunt fumători. Și nu în ultimul rând mențineți-vă o greutate normală și evitați să deveniți supraponderali și sedentari.

Așadar, daca simți oboseală, stare de slăbiciune, anorexie, greaţă, vărsături, dureri abdominale şi, uneori, febră urmată de dureri de cap, erupţii cutanate şi diaree este posibil să suferiți de hepatită. După una-două săptămâni de la debutul bolii, poate apărea şi icterul. Sunt recomandate, odihna, consumul mare de lichide şi evitarea alcoolului și fumatului. Dacă vă îngrijorează starea dvs sau dacă resimțiți orice fel de simptome care ar putea avea legătură cu hepatita, nu ezitați să contactați medicul specialist! Pe noi ne puteți contacta pe office(@)drhepatita.ro, dar nu amânați vizita la medic.

Scopul principal al siteului DrHepatita.ro, este sa va informeze corect asupra hepatitei A, B, C, și Cronice, și să vă îmbunătățească starea de sănătate, dar DrHepatita.ro nu vrea sa inlocuiasca sfatul unui medic specialist.